VIDEO | Marin, titular din nou la Ajax? ”Erik ten Hag mi-a zis să stau liniștit!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 19 octombrie 2019, ora 18:10,
R Marin minge
R Marin minge

Răzvan Marin a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu Erik ten Hag, antrenorul campioanei Olandei.

Internaționalul român nu a mai fost titular în ultimele meciuri la Ajax, însă Marin nu își face griji. Fotbalistul de 23 de ani a explicat că trebuie să muncească cât mai mult pentru a prinde din nou ”primul 11”.

Ultimul meci în care Marin a fost titular la Ajax este pe 25 septembrie, în victoria cu 5-0 în fața celor de la Groningen.

”Muncesc din greu la antrenamente, aștept să vină din nou șansa mea. Antrenorul nu mi-a zis ceva special, mi-a zis să stau liniștit. Trebuie să fiu la fel în antrenamente și lucrurile bune vor veni. A schimbat sistemul la început, când nu aveam rezultate foarte bune. Știu că timpul meu va veni din nou. 

Mi-a fost mai greu să mă adaptez, ritmul meciurilor și calitatea paselor e alta. Muncesc să intru în prima echipă. E normal când schimbi echipa, orașul, e dificil în primele luni să te adaptezi.” a declarat Răzvan Marin pentru Ajax TV.

13.5 milioane de euro este cota de piață a lui Marin, potrivit transfermarkt.com. În actuala ediție de campionat, mijlocașul român a bifat 5 apariții pentru ”lăncieri”.

Vezi și VIDEO | Gică Hagi, foc și pară: ”Colegii mei s-au lăsat duși de jocul ăsta!”

razvan marintitulardeclaratiiajax