VIDEO | Moment emoționat cu Jack Grealish în prim-plan! Cui a dedicat englezul golul marcat cu Iran

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 23:12,
Jack Grealish
Jack Grealish

Atacantul Jack Grealish a marcat ultimul gol al Angliei în victoria cu Iran, 6-2, din Grupa B a Campionatului Mondial, după care a oferit un moment emoționant.

Jack Grealish a dedicat golul marcat cu Iran unui puști bolnav de paralizie cerebrală

Anglia a câștigat fără pic de emoții meciul cu Iran, impunându-se cu 6-2. Ultimul gol al echipei antrenată de Gareth Southgate a fost marcat de Jack Grealish în minutul 90. După ce a fost felicitat de colegi, el a simulat un fel de dans.

După ultimul fluier al arbitrului s-au lămurit și lucrurile. Jucătorul a primit, la începutul anului, o scrisoare de la un fan al lui Manchester City, Finlay, bolnav de paralizie cerebrală.

Este visul meu să te cunosc în realitate. Imaginează-ţi cum este să-ţi întâlneşti idolul. Aş vrea să fie mai mulţi oameni ca tine, care tratează oamenii cu dizabilităţi ca pe orice altă persoană.

Sunt foarte fericit când văd că tu, un fotbalist celebru, știi cum este să trăiești cu oameni cu paralizie cerebrală. Ești eroul meu și cel mai bun frate mai mare al surorii tale”, i-a scris, printre altele, puștiul de 11 ani, făcând trimitere la faptul că sora lui Grealish suferă de aceeași boală.

La începutul lunii noiembrie, cu puțin timp înainte ca naționala Anglia să plece spre CM din Qatar, Grealish și-a întâlnit admiratorul la un turneu de fotbal, câștigat de echipa la care a jucat Finlay, scrie The Sun.

Cei doi au schimbat câteva cuvinte, iar atacantul i-a promis tânărului suporter că-i va dedica primul gol marcat pentru naționala Angliei și va celebra reușita într-un mod special.

El s-a ținut de cuvânt pe teren, iar pentru a clarifica lucrurile i-a dedicat reușita lui Finlay într-un status pe rețelele de socializare, care a strâns aproape un milion de aprecieri în 3 ore.

campionatul mondial 2022iranjack grealishanglia