SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Momentul serii la nunta Simonei Halep! Gică Hagi, la dans cu mirii

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 14:45,

Gheorghe Hagi a dansat alături de Simona Halep şi Toni Iuruc la petrecerea organizată la Mamaia după cununia civilă a celor doi.

Apropiat al familiei Halep încă dinainte de afirmarea profesională a Simonei, Hagi a fost protagonist într-unul dintre momentele emoţionante ale serii. Hagi, Simona şi soţul ei, au dansat pe o melodie aromână, ale cărei versuri evocau marile momente din cariera fostului căpitan al echipei naţionale. „Unu-i Gică Hagi!” – este melodia îndrăgită de familia Simonei, care a renunţat la tocuri şi a încins ringul de dans după ce s-a încălţat cu ceva mai confortabil.

sursa video: Fanatik

”L-am întâlnit pe Hagi pentru prima dată când aveam 9 ani, l-am rugat să fac o poză cu el. A fost modelul meu în sport, l-am admirat cum juca, cum se antrena. Era foarte serios, profesionist şi pasionat de munca sa.

Mă bucur că, în momentul în care am ajuns jucătoarea profesionistă, am devenit prieteni şi mi-a plăcut mereu să-i împărtăşesc anumite întâmplări din circuit”, a mărturisit Simona Halep într-un interviu pentru Daily Mail.

Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu au reprezentat şi ei Generaţia de Aur a fotbalului românesc la nunta Simonei Halep.

dansmamaiasimona halepcununie civilanuntahagiToni Iuruc