VIDEO | Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a fost văzut la o clinică de oncologie din Craiova

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 15 octombrie 2021, ora 12:30,

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU Craiova va avea un copil cu actuala parteneră, asta după ce zilele trecute a anunțat că a depus actele de divorț în căsnicia cu Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format un cuplu încă din anul 2008, atunci când au decis să își lege destinele. Deși părea o căsnicie care nu duce lipsă de absolut nimic, acum, tehnicianul în vârstă de 46 de ani pare că vrea să înceapă o nouă etapă a vieții sale, însă cu o altă femeie.

Motivul pentru care tehnicianul lui CS U Craiova nu oferă foarte multe detalii despre divorţ sau relaţia cu noua parteneră îl rerezintă chiar mama sa.  Potrivit spuselor tehnicianului în vârstă de 45 de ani, mama sa caută în aceste momente un tratament pentru cancer și a declarat că nu îl interesează absolut nimic altceva. Acesta ar fi şi motivul pentru care antrenorul de fotbal a fost surprins la o clinică de oncologie din Craiova. Totul se întâmplă la doar trei ani după ce antrenorul și-a pierdut și tatăl.

,,Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru playsport.ro.

Citește și ANAMARIA PRODAN, ANUNŢ CLAR ÎN PRIVINŢA CĂSNICIEI CU LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU DIVORŢEZ! SOŢUL MEU ESTE ÎNTR-O NEBULOASĂ”

canceranamaria prodandeclaratiimama reghecampfreghecampfrealitatea