VIDEO | Mutu a anunțat regulile la echipa națională. „Trebuie să realizeze că au nevoie de autodisciplină”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020, ora 15:26,
Mutu

Adrian Mutu (41 de ani) este noul selecţioner al echipei naţionale de tineret a României. Fostul atacant a vorbit despre regulile de disciplină pe care trebuie să le respecte ‘tricolorii’ și despre filozofia de joc.

Mutu a glumit și a spus că este persoana potrivită din punctul de vedere al disciplinei, având în vedere că știe repercusiunile din perioada în care era fotbalist.

Adrian Mutu îi va avea ca antrenori secunzi pe Adrian Boingiu şi Nicolae Grigore.

Eu nu vreau să schimb nimic din ceea ce a făcut Mirel Rădoi, pentru că consider că a făcut o treabă bună. Vreau să impun câteva din ideile mele, voi analiza lucrurile care au nu au mers tocmai bine şi să încerc să le reglez.

Cred că sunt persoana potrivită, pentru că ştiu deja ce păţeşte un jucător când are acte de indisciplină. Jucătorii trebuie să realizeze că au nevoie de autodisciplină şi aşa pot realiza foarte multe, pot ajunge la un nivel foarte mare. Le-aş dori tuturor să ajungă la nivelul la care am jucat eu.

Îmi doresc să am succes cu naţionala de tineret. Eu nu vreau să scot în evidenţă antrenorul Mutu, ci echipa naţională de tineret prin rezultatele pe care le vom avea. Eu am un target în momentul acesta, dacă aş ieşi din grupă la EURO şi nu aş ajunge în semifinală ar fi foarte bine, dar tot nu aş fi jucat semifinala, deci mie îmi rămâne doar să joc finala sau să o câştig. O să încercăm„, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

selectionerromaniatineretmutuadrian mutuechipa nationalau21
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului