VIDEO | Naționala olimpică a României, pregătită de meciul decisiv cu Noua Zeelandă. Cum decurge ziua pentru tricolori

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 26 iulie 2021, ora 16:20,
ROMÂNIA OLIMPICĂ
ROMÂNIA OLIMPICĂ

Naționala olimpică a României este obligată să învingă Noua Zeelandă, pentru a se califica în sferturile de finală.

Meciul dintre România și Noua Zeelandă va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 11:30 (ora României), la Sapporo. În prima partidă, jucătorii lui Rădoi au învins reprezentativa Hondurasului, scor 1-0, dar duminică, aceștia au cedat în fața Coreei de Sud, scor 0-4.

Noua Zeelandă nu se va putea baza pe cel mai important fotbalist din lot pentru duelul cu România. Căpitanul Winston Reid s-a accidentat cu Honduras.

După 6 ore de la părăsirea cantonamentului din Kashima, tokyotricolorii au ajuns la noul hotel destinat de organizatori pentru faza finală a meciurilor din grupe. La Keio Plaza din Sapporo, unde însă vor rămâne doar o oră! În curând e programat antrenamentul, primul pe insula Hokkaido!

Delegația României a parcurs cu autocarul drumul de la Kashima Hotel la Aeroportul Haneda din Tokyo (o oră și jumătate), au urmat procedurile aeroportuare adaptate contextului pandemic și îmbarcarea.

După un zbor cu întârziere, de aproape 90 de minute, tokyotricolorii au aterizat pe New Chitose din insula Hokkaido, la 1.000 de km distanță. Au urmat alte 90 de minute cu autocarul până la Keio Plaza din Sapporo„, a anunțat Federația Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Citește și UN NOU ATAC FĂRĂ MENAJAMENTE LA ADRESA FRF: ,,BURLEANU A FĂCUT REGULAMENTELE CUM L-A TĂIAT CAPUL”

noua zeelandafotbaljocurle olimpicerealitateanationala olimpicaromania