VIDEO | Nemulțumirea lui Mihai Iosif: „De ceva luni am fost mult pe improvizaţii. Să vorbesc cu patronul şi cu preşedintele”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 21:21,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

Rapid a învins, vineri, vicecampioana Poloniei, Rakow Czestochowa, cu scorul de 2-1, în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Delegaţia Rapidului se va întoarce în ţară sâmbătă.

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a vorbit despre situația echipei giuleștene.

Au fost trei meciuri, azi am întâlnit o echipă extraordinar de puternică, mai ales din punct de vedere. Băieţii s-au prezentat mult mai bine, încă mai avem câteva lacune pe care sperăm să le îndreptăm până la meciul cu U craiova. Mă bucur că au mai revenit din jucătorii accidentaţi, sper să tot revină pe parcurs, sunt unii pe care n-am putut să-i folosesc deloc. Ioniţă, Carnat, Hlistei, Belu.  

Cred că am făcut un cantonament bun, reuşit, am avut nişte condiţii foarte bune. Azi sunt mulţumit de tot ce s-a întâmplat. Săpunaru a acuzat nişte dureri puternice chiar înaintea meciului şi de aia n-a evoluat.

Citește și Ce spune Florin Niță despre posibilitatea revenirii în Liga 1: „Nu mi-a plăcut că am fost scos ţap ispăşitor”

Nu ştiu dacă putem spune de cristalizat, pentru că nu avem toţi jucătorii valizi. În momentul în care avem tot lotul valid, atunci putem cristaliza. De ceva luni am fost mult pe improvizaţii, dar căutăm şi trebuie să avem soluţii în orice moment„, a declarat antrenorul Rapidului.

Mihai Iosif a vorbit şi despre ultimul transfer al nou-promovatei Răzvan Onea, iar tehnicianul şi-ar mai dori întăriri.

Onea sper să crească în evoluţii, nu a făcut antrenament în ultimul timp. Îi doresc mult succes şi să se adapteze cât mai rapid. Îmi doresc să dispară accidentările, să se refacă toţi jucătorii, să încercăm să fim stabili cu un prim 11 omogen, să punem în practică ce lucrăm la antrenament şi stilurile de joc pe care le dezvoltăm să fie cât mai bine înţelese de jucători. 

Să vorbesc cu patronul şi cu preşedintele şi să mai aducem unul sau doi jucători. Poate n-am putut să facem pregătire spartană, care se făcea pe alte vremuri, dar nu trebuie să ne abatem de la nimic pentru ce ne dorim, accederea în play-off„, a adăugat Mihai Iosif.

Sâmbătă, pe 22 ianuarie, Rapid are programat, în deplasare, meciul cu CSU Craiova, din Liga 1. În clasament, nou-promovata ocupă locul al şaptelea, cu 32 de puncte.

Citește și Echipele aflate pe urmele lui Antonio Sefer! Cine îl curtează pe mijlocașul Rapidului

mihai iosifrapidfotbal