VIDEO | O femeie arbitru, la un pas de a fi făcută KO de un pugilist în ring: „Lovitura asta mi-ar fi stins lumina”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 01 august 2022, ora 19:59,
Camerunezul Maxime Yegnong Njieyo a vrut să-l surprindă pe indianul Sagar Ahlawat cu un croșeu, dar a greșit ținta, iar pumnul s-a dus în umărul arbitrei
Camerunezul Maxime Yegnong Njieyo a vrut să-l surprindă pe indianul Sagar Ahlawat cu un croșeu, dar a greșit ținta, iar pumnul s-a dus în umărul arbitrei

În această perioadă are loc a 22-a ediție a Jocurilor Commonwealth-ului, care sunt organizate în orașul engleza Birmingham. 

Maxime Yegnong Njieyo i-a aplicat un croșeu arbitrei meciului cu Sagar Ahlawat

La competiție participă toate cele 72 de asociații sportive din Commonwealth. Meciul de box de categorie grea dintre camerunezul Maxime Yegnong Njieyo și indianul Sagar Ahlawat a oferit un moment neplăcut pentru arbitra de ring.

La un moment dat, sportivul african a vrut să-l surprindă pe adversar cu un croșeu, dar a greșit ținta, iar pumnul s-a dus în umărul arbitrei.

Oficialul din ring i-a atras atenția camerunezului, iar acesta și-a prezentat imediat scuze. La final, victoria a revenit la puncte, în unanimitate, lui Sagar Ahlawat (5-0).

Imaginile au devenit virale, iar unul dintre internauți a recunoscut că lovitura respctivă i-ar fi „stins lumina”.

A fost un week-end dificil pentru arbitrii. Meciul de fotbal dintre Garmense și Deportivo Independecia, din Liga a 3-a argentiniană, arbitrat de Dalma Magali Cortadi, a oferit o situație gravă.

Dalma Magali Cortadi a acordat un cartonal galben unui jucător de la Garmense. Unul dintre colegii lui, Cristian Tirone, a plecat în sprint spre Dalma Magali Cortadi și a lovit-o cu brutalitate, iar femeia a căzut pe gazon.

Mulți ofițeri de poliție au intrat pe teren și l-au arestat pe Tirone imediat după acest gest, anunță sportbible.com. Cortadi a ajuns la spital, iar meciul a fost suspendat.