VIDEO | Omagiu pentru Sala! Momente emoţionante la Nantes. Zi neagră pentru Tătăruşanu

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat duminică, 10 februarie 2019, ora 17:08,
coregrafie sala

Echipa lui Ciprian Tătăruşanu, Nantes, a disputat primul meci după confirmarea nefericită a decesului lui Emiliano Sala. Fanii canarilor i-au adus un ultim omagiu emoţionant argentinianului care a murit în accidentul aviatic de deasupra Canalului Mânecii.

Înaintea partidei cu Nimes, fanii au ţinut un moment de reculegere în afara arenei, acolo unde au adus flori şi au aprins lumânări în memoria jucătorului care a evoluat la Nantes din 2015 până în 2019.

Fanii au realizat o coregrafie specială în memoria argentinianului. Au afişat numărul purtat de fostul jucător, număr pe care FC Nantes a anunţat că îl retrage după decesul lui Sala.

În minutul 9 al partidei, fanii ambelor echipe au aplaudat fără întrerupere în memoria lui Emiliano Sala. Momentul i-a emoţionat şi pe foştii coechipieri ai argentinianului prezenţi pe teren.

Nantes a evoluat în echipamente de culoare neagră şi a condus cu 2-0 la pauză! Nimes a întors însă rezultatul şi s-a impus cu 4-2. Tătăruşanu a primit un gol de portar la scorul de 2-1 pentru echipa sa.

 

nantesomagiuTătărușanunimesligue 1emiliano sala
SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român

Petra Selmeci

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală