VIDEO | Orgie SEXUALĂ cu prostituate, droguri şi alcool! Imaginile cu un cunoscut arbitru au apărut pe internet

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 29 mai 2020, ora 17:26,
arbitru orgie

Slavko Vincic, arbitru FIFA cu meciuri conduse în UEFA Champions League, a fost reținut de Poliție după ce a participat la o orgie alături de alte 34 de persoane.

26 de bărbaţi şi 9 femei au luat parte la o petrecere cu final nefericit pentru aceștia. Poliția a descins la locația unde se aflau petrecăreții, iar oamenii legii au găsit acolo atât droguri cât și arme. Orgia nu a fost organizată de Vincic, dar el este unul dintre cei care a fost idenficiat ca fiind beneficiar al servicilor sexuale negociate prin intermediul Tijamei Maksimovic. Imagini din momentul arestării au apărut în mediul online.

Vincic este un arbitru sloven în vârstă de 40 de ani care a condus în acest sezon 3 meciuri în grupele UEFA Champions League. În trecut a făcut parte ca asistent din brigada condusă de Damir Skomina, selectată pentru turneul final al Euro 2012. Vincic nu a fost singurul personaj al lumii fotbalului implicat într-un scandal similar de la izbucnirea pandemiei. Fotbalistul lui Manchester City, Kyle Walker, a încălcat restricțiile impuse de autorități după ce a petrecut alături de două escorte în casa sa din Anglia.

CITEȘTE ȘI –>> Pe ei i-au controlat! Un club din Liga 1 a primit vizita DSP: “Am tremurat puțin”

arestarislavko vincicarbitruorgie