VIDEO | Petrolul, gata de marele meci cu UTA! Pe cine nu se vor putea baza ”lupii” la Arad

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 18:38,
andrei-rauta-petrolul-ploiesti

Costel Enache, antrenorul Petrolului Ploiești, anunță că ”lupii galbeni” sunt pregătiți pentru marele meci cu UTA Arad.

UTA – Petrolul, derby-ul din prima etapă a play-off-ului, se va juca sâmbătă, de la ora 17:00.

Întrebat despre diferența dintre echipa Petrolului de la momentul întreruperii campionatului și cel de acum, Enache a explicat că sunt diferențe, însă nu negative sau pozitive.

De asemenea, tehnicianul a precizat că se va putea baza la derby-ul de la Arad pe tot lotul său, în afară de tânărul Mihai Nițescu (19 ani).

”Sunt anumite diferențe, nu neapărat pozitive sau negative. Metodologic, modul de abordare al antrenamentelor a fost cu totul altul, a trebuit să îl schimbăm, pentru că, din experiența celor care au reluat pregătirea înaintea noastră, am văzut că a crescut foarte mult numărul de accidentări. Am descoperit cauza și am căutat să facem lucrurile astfel încât principala noastră prioritate să fie siguranța jucătorilor.

Nu va fi o perioadă competițională foarte lungă, sunt doar cinci meciuri în decursul unei luni, iar regulamentul ne ajută să venim cu forțe noi de pe bancă, cu cele cinci schimbări care înseamnă, practic, 50% dintre jucătorii de câmp ai unei echipe. Cred că, din punct de vedere tactic, tehnic și, oarecum, fizic nu au fost foarte multe schimbări, dar, așa cum am mai spus-o, mentalul va fi factorul decisiv.

Suntem ok, cu o singură excepție. Avem confirmarea că Pol Roige, după ce a lipsit de la ultimele două antrenamente, este în regulă și va fi apt pentru joc pentru sâmbătă. În schimb, nu ne vom putea baza pe Mihai Nițescu, aceasta va fi singura noastră absență. Pot să spun că stăm bine din acest punct de vedere.” a declarat Costel Enache la conferința de presă.

Vezi și VIDEO | Pandemia, bat-o vina! Costel Enache: ”Sper să nu fi uitat principalul obiectiv cu care am plecat la drum”

costel enachedeclaratiiuta aradpetrolul ploiestiderby

,,Curăţenie” în Giuleşti! Rapid s-a despărţit de încă un jucător

fcsb

Ofertă de ultim moment pentru Florin Tănase! Gigi Becali a dat răspunsul imediat