VIDEO – FOTO | Polo: România scrie istorie în Liga Campionilor!

Articol de Florian Tudorache - Publicat sâmbătă, 15 septembrie 2018, ora 12:03,
corona

Corona Sportul Studențesc este foarte aproape să ajungă în grupele Ligii Campionilor la prima ei participare în cea mai puternică competiție intercluburi.

În turneul preliminar pentru play-off, elevii lui Aurelian Georgescu au obținut deja două victorii în bazinul olimpic din Brașov în fața ucrainenilor de la Dinamo Lviv (9-4) și a turcilor de la Enko Istanbul (10-6), pierzând doar în fața vicecampioanei Franței (7-12).

Multumim Daniel Maximilian Milata

Publicată de Corona Sportul Studentesc – polo pe apa pe Vineri, 14 Septembrie 2018

Citește și Banii le-au luat mințile! Declarație incredibilă a lui Florinel Coman: ”Da, nea Gigi, ai dreptate!”

Brașovenii sunt astfel deja calificați în proporție de 90%. Duminică, Corona va da piept în meciul vedetă cu Sport Management Verona, locul 3 în sezonul trecut în cel mai puternic campionat din lume.

Steaua este deja calificată în grupele Ligii Campionilor, iar CSM Oradea va juca în play-offul pentru accederea în grupe. România ar putea avea în premieră 3 echipe în fazele superioare ale Champions League.

Vlad Georgescu, aproape de campionatul Italiei

Vedeta primelor două zile a fost puștiul Vlad Luca Georgescu (19 ani), golgheterul sezonului trecut din superliga națională. Fiul antrenorului de la Corona a marcat câte patru goluri în ambele victorii ale brașovenilor, iar cele mai puternice cluburi din Europa se bat deja pe semnatura lui, spune tehnicianul Aurelian Georgescu.

Georgescu Jr. spune că ar prefera un transfer în Italia. Noua vedetă a poloului autohton crede că actuala generație de tineri, cu sprijinul veteranului Cosmin Radu – considerat cel mai bun centru din lume, ar putea obține calificarea la Jocurile Olimpice din 2020.

corona sportul studentescliga campionilorDinamo Lvivvlad luca georgescuSport Management Veronaaurelian georgescupoloEnko Istanbul
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor