VIDEO | Pregătiţi pentru derby. Stoican: „Va fi spectacol!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 15 octombrie 2019, ora 12:16,
Stoican declaratii
Stoican declaratii

Petroliştii sunt pregătiţi pentru cel mai important meci din prima parte a sezonului, eternul derby cu Rapid! 

Confruntarea marilor rivale are loc după o pauză de patru ani, iar lupii promit un duel spectaculos în Regie.

„La Rapid sunt jucători foarte buni, mi-au lăsat o impresie bună în meciul de Cupă cu Poli Iaşi, a fost un joc echilibrat deşi au întâlnit o echipă de Liga 1. Vrem să ne ridicăm la nivelul jocului, iar la final cine este mai bun să se bucure. Mi-aş dori să fie spectacol şi sunt sigur că va fi. Pancu le cere jucătorilor să joace fotbal” – a prefaţat întâlnirea de la Bucureşti Flavius Stoican.

Antrenorul găzarilor anunţă că echipa sa este gata pentru derby! Marinescu, Sârghi şi Wallace sunt singurele absenţe din lotul Petrolului.

„Este un meci mai special, se va bucura foarte multă lume. Avem capacitatea de a evolua la 100% din potenţialul nostru. Suntem în regulă fizic, mental, jucătorii aşteaptă cu entuziasm. Este un meci în care să dai tot, dar nu capital, sunt convins că vor fi dueluri, dezinvoltură, minge de fotbal, teren, arbitri, sper eu care nu vor să iasă în evidenţă” – a declarat antrenorul găzarilor.

Peste 8.000 de spectatori sunt aşteptaţi în Regie la meciul care se va disputa miercuri, de la ora 16:00. Petrolul va avea alături 750 de fani la Bucureşti!

Înaintea partidei, Petrolul are un punct mai mult decât giuleştenii, care au însă şi un meci mai puţin disputat faţă de galben-albaştri.

 

petrolulregierapidflavius stoicanliga 2conferințăderby