VIDEO | Primele declarații ale lui Elias Charalambous ca antrenor al FCSB! Ce a spus despre atmosfera de la echipă

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 17:15,
Elias Charalambous
Elias Charalambous

Tehnicianul cipriot Elias Charalambous a susținut prima lui conferință ca antrenor al celor de la FCSB.

Atmosfera din sânul echipei este fantastică”, a declarat Elias Charalambous

Echipa roș-albastră joacă luni în Etapa a 2-a din play-off-ul Superligii, în deplasare, cu Sepsi. Instalat oficial joi, Charalambous a susținut conferința de presă oficială de dinaintea partidei.

Antrenorul care va împlini 43 de ani pe 25 septembrie a anunțat că este bucuros să revină în România după 10 ani. El a jucat 18 meciuri pentru FC Vaslui în sezonul 2012/2013, când a și marcat un gol.

Să primesc oferta de la Steaua (n.r. – FCSB) a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din țară, a reușit multe lucruri în Europa și este cunoscut peste tot în lume, cu suporteri incredibili, o istorie bogată și nu regret că am venit. E o provocare pentru mine să fiu aici.

A fost o surpriză plăcută, atmosfera din sânul echipei este fantastică. Am experiență în fotbal și pot înțelege cum e atmosfera. Aici e foarte bine. Pentru mine, contează foarte mult atmosfera, te ajută să realizezi lucruri importante.

De asemenea, am fost surprins de condițiile bune de aici, există de toate, asta e foarte important pentru jucători, pentru staff.

Sunt genul de persoană care crede în muncă. Obiectivele clubului sunt cunoscute, dar cel mai important este următorul meci cu Sepsi, de luni.

M-am simțit bine în România, mi-am făcut prieteni, sunt fericit că m-am întors și sper să avem succes împreună”, a declarat Elias Charalambous, pentru canalul de youtube al celor de la FCSB.

Elias Charalambous