VIDEO | Primele declarații ale lui Rachid Bouhenna după ce a semnat cu FCSB! De ce a ales francezul echipa lui Gigi Becali

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 21 iunie 2022, ora 16:34,
Rachid Bouhenna
Rachid Bouhenna

Fundașul francez Rachid Bouhenna, adus de FCSB liber de contract de la campioana CFR Cluj, a făcut primul antrenament cu noii colegi și a oferit câteva declarații.

Rachid Bouhenna și-a dorit ca FCSB să facă o ofertă pentru el

Apărătorul francez speră ca în viitorul sezon FCSB să aibă rezultgate bune și în campionat și în Europa. „Trebuie să vă spun că acesta este primul interviu în limba română pentru mine.

În primul rând, am început antrenamentul cu echipa dimineața. A fost foarte bine. Sunt fericit. Am avut un antrenament bun cu preparatorul fizic. Sper ca va fi un sezon mare pentru noi în campionat și în Europa.

Mă așteptam să fiu ofertat, de fapt speram ca acest club să facă o ofertă pentru mine. A fost greu pentru mine sezonul trecut. Toată lumea șltie cum a fost pentru mine, acolo, la CFR. Sunt fericit pentru ofertă”, a spus Bouhenna, într-un interviu acordat celor de la FCSB TV.

Rachid Bouhenna a ales FCSB pentru că este un club mare cu istorie

Rachid Bouhenna a spus și de ce a ales să joace la FCSB. „Este un club mare cu istorie, aici este presiune, este important pentru mine. Plus că și suporterii contează. Sunt incredibili. Susțin mereu echipa.

Plus că este și un oraș foarte frumos (n.r. – București). Oamenii sunt calzi, mă simt bine în România și de aceea am vrut să continui.

Am jucat pentru trei echipe, am fost la Brasov, la Cluj și acum la București. Am venit aici de două-trei ori cu familia și ne-a plăcut, aici, la București. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar și fotbalul”, a mai spus francezul.

Rachid Bouhenna vrea să devină campion și cu FCSB

Bouhenna a mai precizat și ce așteptări are de la FCSB în sezonul următor. „Sper că voi câștiga titlul și acum, după cel luat cu CFR Cluj. Acest trofeu este foarte important pentru club. Trebuie să fim pregătiți și pentru tururile preliminare din Conference League.

Știu că cei de aici m-au dorit și când eram la Sepsi, dar până la urmă am ajuns la CFR Cluj. A fost greu pentru mine acolo, singura consolare fiind titlul de campion. Dar, acum sunt foarte fericit pentru că am ajuns aici”, a mai spus Bouhenna.

rachid bouhenna