VIDEO | Primele declarații ale noilor achiziții de la Petrolul: „Vrem să promovăm în Liga 1!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 22:33,
petrolul1
petrolul1

Formația de pe Ilie Oană a susținut astăzi primul antrenament în vederea noului sezon, iar la ședința de pregătire condusă de Nae Constantin au fost prezenți și noi jucători ajunși la echipă!

După un nou sezon ratat în eșalonul secund, oficialii Petrolului s-au mișcat repede și au adus un nou staff tehnic, dar au parafat și primele mutări din această vară. Printre noutățile de la ședința de pregătire s-au numărat Eugeniu Cebotaru, Marius Coman și Sergiu Pârvulescu, fotbaliști care au semnat deja și care sunt gata să obțină promovarea la finalul următoarei ediții de campionat.

 

„Am onoarea să fac parte din această familie frumoasă. Astăzi am avut primul impact cu suporterii și am rămas foarte impresionat. Sunt convins că în sezonul următor vor fi alături de noi pentru că avem mare nevoie de ei. Eu de când am semnat cu Petrolul, mă culcam și mă trezeam cu gândul la promovare și cum să facem să ajungem în Liga 1. Discuțiile au fost foarte scurte și am acceptat imediat propunerea celor de aici. Sunt convins că am făcut o alegere foarte bună.”, a spus Eugen Cebotaru, jucător venit de la Academica Clinceni.

 

Citește și VIDEO | NAE CONSTANTIN, MESAJ PENTRU SUPORTERII PETROLULUI: „SINGURUL OBIECTIV ESTE PROMOVAREA”

 

„La echipele mari la care am mai fost nu pot să spun că am dat un randament bun, însă vreau ca la Petrolul să se schimbe problema. Am nevoie doar de încredere. Vrem să promovăm, nu vreau să îmi propun un target cu câte goluri să marchez, doar vreau ca echipa să aibă rezultate bune. Am fost și la U Cluj, dar nu am avut o așa susținere încă din prima zi din partea suporterilor. Abia aștept să înceapă campionatul și fanii să vină în număr cât mai mare și să ne sprijine!”, a spus și Marius Coman.

 

 

Citește și VIDEO | PRIMELE IMAGINI CU JUCĂTORII PETROLULUI LA ANTRENAMENTE! NOUTĂȚILE DIN LOTUL „LUPILOR GALBENI”

realitateapetrolulmarius comandeclaratiicebotaruliga 2