SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Rădoi&co au decolat spre Jocurile Olimpice! Imagini din aeroport

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 10:57,
Romania U23.
Romania U23.

Elevii lui Mirel Rădoi sunt conectați 100% pentru duelurile din Japonia, astfel că se gândesc chiar și la cucerirea unei medalii la Jocurile Olimpice!

Naționala olimpică a României a zburat astăzi spre Tokyo, acolo unde își vor disputa duelurile din grupa B de la Jocurile Olimpice din acest an. Refuzat rând pe rând de cluburile din Liga 1, Mirel Rădoi s-a văzut nevoit să se reorienteze și să convoace la echipa națională mai mulți fotbaliști de pe lista adițională, însă speră să facă o figură cât mai frumoasă la una dintre cele mai de anvergură competiții mondiale.

Până atunci însă, tricolorii s-au prezentat astăzi la aeroport în vederea deplasării spre Japonia. Acolo, președintele COSR, Mihai Covaliu, i-a întâmpinat pe sportivi și a discutat minute în șir cu selecționerul Mirel Rădoi. Echipa de fotbal a făcut parte din prima delegație care a mers la Tokyo, alături de cea de canotaj, cea mai numeroasă echipă care va reprezenta România.

 

Înainte de plecare, jucătorii naționalei de fotbal s-au arătat foarte bine dispuși și au făcut mai multe poze în salonul oficial dedicat echipelor olimpice ale României.

Naționala României va juca contra reprezentativelor din Noua Zeelandă, Coreea de Nord și Honduras, în grupa B din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. “Tricolorii” vor întâlni în prima partidă contra Hondurasului, pe data de 22 iulie, urmând ca mai apoi să întâlnească Coreea de Nord (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie).

Citește și RĂDOI A ALES CĂPITANUL ROMÂNIEI PENTRU TOKYO: „ÎN VESTIAR, JUCĂTORII ÎL RESPECTĂ!”

realitateaplecare tokyoJocurile Olimpiceromania u23