SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Reacţia lui Radu Drăguşin după ce a debutat la Sampdoria: ,,De asta am nevoie eu! E foarte important”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 11:51,
Radu Drăguşin/Sursa foto: ANSA/LUCA ZENNARO/Profimedia Images
Radu Drăguşin/Sursa foto: ANSA/LUCA ZENNARO/Profimedia Images

Radu Drăguşin a debutat oficial la Sampdoria. Fundaşul împrumutat de la Juventus a fost introdus în prima repriză a meciului cu Spezia, de pe teren propriu, scor 2-1.

La finalul jocului, fotbalistul român a oferit şi prima reacţie după debutul în tricoul noii sale echipe. Acesta spune că pentru el, Sampdoria reprezintă oportunitatea de a aduna cât mai multe minute, ceea ce i-a lipsit până acum.

CITEȘTE ȘI POVESTEA FOTOGRAFIEI CU VLĂDUȚA LUPĂU ÎN BRAȚELE LUI NEYMAR! CE I-A SPUS STARUL BRAZILIAN

,,O partidă foarte importantă, era foarte important să câștigăm cele trei puncte și am făcut-o. O victorie care ne-a redat entuziamul pierdut, ne ajută să mergem înainte și să privim viitorul. Să spunem că sunt obișnuit cu aceste debuturi neașteptate, dar peste toate e un meci bun și sunt fericit că echipa a dat totul, cum s-a văzut.

Sampdoria pentru mine reprezintă o oportunitate de a crește, de a prinde cât mai multe minute, de asta am nevoie eu, e foarte important. Sunt aici și pentru a da o mână de ajutor echipei, vrem să ajungem cât mai sus în clasament și să facem un campionat bun.”, a declarat Radu Drăguşin, pentru canalul de Youtube al celor de la Sampdoria.

Citeşte şi REFUZUL LUI DRĂGUȘIN LA ROMÂNIA U21 A DAT ROADE! FUNDAȘUL A DEBUTAT LA SAMPDORIA

radu dragusinsampdoriarealitateaserie a