VIDEO | ”Regele” nu se culcă pe o ureche: ”Dinamo are jucători foarte buni în atac!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 19:35,
Gheorghe-Hagi-viitorul-constanța

Gică Hagi nu se culcă pe o ureche înaintea meciului cu Dinamo de la Ovidiu.

Cele două formații au situații diametral opuse în clasament: Viitorul este lider, în timp ce Dinamo se află pe ultimul loc, fără victorie în play-out.

În meciurile din sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit punctele. Viitorul s-a impus categoric la Ovidiu, scor 5-0, iar Dinamo a câștigat meciul retur cu 3-2.

Chiar dacă formația din Ștefan cel Mare nu a câștigat niciun meci în play-out și a marcat un singur gol în 4 etape, ”Regele” nu se culcă pe o ureche și anunță că partida va fi dificilă pentru elevii săi.

”Meci important, contra unei echipe de tradiţie, un club mare, meci acasă, unde important este să scoţi puncte, ca la fiecare meci. Știm că va fi greu. Dinamo nu este într-o perioadă foarte bună, dar cu siguranță că va fi un meci foarte greu în care noi va trebui să jucăm foarte bine ca să scoatem un rezultat pozitiv

Mentalitatea este să marcăm cât mai multe goluri. Cred că Dinamo are jucători foarte buni în atac, are un lot omogen și un lot bun. Va fi o luptă clară, grea pentru cele trei puncte pentru că fiecare punct în play-out e important.” a declarat Gică Hagi la conferința de presă a meciului cu Dinamo.

Citește și Bogdan Stelea sare în ajutorul lui Dinamo: ”Probabil că o să fiu membru DDB”

gica hagiliga 1dinamoviitorulplay-outdeclaratii
danemarca

UEFA spune că a tratat cu respect Danemarca, după incidentul cu Eriksen

fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League