VIDEO | Remiză între CS Mioveni și FC U Craiova 1948. Oaspeții au terminat meciul în inferioritate

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 01 octombrie 2022, ora 22:18,
După remiza de la Mioveni, echnipa gazdă are 7 puncte, iar FC U Craiova 1948 a adunat 15 puncte
După remiza de la Mioveni, echnipa gazdă are 7 puncte, iar FC U Craiova 1948 a adunat 15 puncte

Al doilea meci al Etapei a 12-a a Superligii, cel dintre CS Mioveni și FC U Craiova 1948, s-a încheiat la egalitate, 2-2.

CS Mioveni a condus de două ori, de fiecare dată avantajul durând 5 minute

Startul partidei a fost amânat cu aproximativ 30 de minute din cauza unor probleme cu instalația de nocturnă. După ce au revenit de la cabine, jucătorii celor două echipe s-au pus pe treabă și au oferit un spectacol plăcut ochiului.

În minutul 5, Blănaru a centrat de pe dreapta, iar Buziuc a îndeplinit o simplă formalitate de la 4-5 metri, cu poarta goală. După nici șase minute, Achim a prins un „trasor” de la circa 18 metri, restablind egalitatea.

Gazdele au preluat, din nou, conducerea, în minutul 30, atunci când Buziuc a reușit „dubla” cu o reluare din apropiere. CS Mioveni a fost în avantaj tot 5 minute, pentru că Ganea a șutat, din careu, la colțul lung, cu exteriorul.

FC U Craiova 1948 a terminat meciul în inferioritate. Internaționalul moldovean de tineret Vladislav Blănuță, intrat în minutul 78, nu a jucat doar cinci minute. La un duel aerian cu Adrian Scarlatache, el i-a administrat adversarului un cot în față, primind cartonașul roșu.

superliga