SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Manele și gesturi obscene la un centru de vaccinare împotriva COVID-19! Imagini incredibile dintr-o sală de sport din România

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 18:00,
Distracție într-un centru de vaccinare
Distracție într-un centru de vaccinare

O sală de sport a fost ringul de dans ideal pentru câțiva angajați ai unui centru de vaccinare din Botoșani.

Deoarece locuitorii orașului moldav nu se înghesuie să se imunizeze împotriva noului coronavirus, cadrele medicale au recurs la o metodă tipic românească.

Pentru a trece timpul mai repede, angajații au început să danseze și să cânte pe ritmuri de manele, conform btonline. Aceștia s-au filmat și au vrut să le demonstreze și prietenilor de ce sunt în stare.

Toată scena are loc la un centru de vaccinare de la un liceu din Botoșani, Gheorghe Asachi. Respectivele clipuri video au fost urcate pe TikTok și se pot observa foarte clar calitățile artistice și semne obscene ale angajaților respectivi.

Unii au fost mai îndrăzneți și au arătat că au și talent sportiv. Un angajat a arătat că știe și cu mingea de baschet, totul spre deliciul celor din jur.

Dacă pe internauți aceste scene i-au amuzat, rămâne de văzut care va fi reacția reprezentanților DSP Botoșani.

CITEȘTE ȘI –>> DEZVĂLUIRI ŞOCANTE FĂCUTE DESPRE UN FOST LIDER ATP: ,,AVEA OBSESIE PENTRU COCAINĂ! A LUAT DROGUL VIOLATORILOR”

botoșanicentru vaccinaresala de sportvaccin covid-19manelerealitatea