VIDEO | Rivalii din Premier League reacţionează după decizia TAS! „Este un dezstru!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 14 iulie 2020, ora 22:26,
manchester city

Adversarii lui Manchester City din campionatul englez au reacţionat după decizia TAS favorabilă echipei lui Pep Guardiola. „Cetăţenii” au scăpat de sancţiunea UEFA, care dictase o interdicţie de doi ani la participarea în cupele europene.

Acuzaţi că au încălcat regulile fair-play-ului financiar, cei de la Manchester City au fost reprezentaţi la TAS de cei mai buni avocaţi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anulat sancţiunea dictată de UEFA. Faptul că o parte dintre acţiunile celor de la City s-au întâmplat cu mai mult de cinci ani în urmă a contat decisiv în ochii judecătorilor de la Lausanne.

Adversarii din Premier League au reacţionat vehement atunci când au fost întrebaţi despre decizia TAS.

„Nu doresc nimănui ceva rău, aşa cum am spus, sunt fericit că vor juca în Champions League, dar nu cred că a fost o zi bună pentru fotbal, doar fiindcă eu cred că regulile FFP sunt o idee bună, este acolo pentru a proteja echipele şi competiţia, aceasta a fost ideea la început, ca nimeni să nu cheltuie mai mult, cluburile înaintea sezonului să se asigure că banii pe care îi vor cheltui se bazează pe sursele corecte. Eu vin din Germania, sunt educat într-un sistem complet diferit” – a declarat Jurgen Klopp, managerul campioanei Liverpool.

Jose Mourinho a fost şi mai dur la adresa celor de la Manchester City.

„Legat de această decizie cred că în orice caz este una ruşinoasă. Dacă Manchester City nu este vinovată, atunci să fie pedepsită cu o amendă de milioane este o decizie ruşinoasă. Dacă nu eşti vinovat, nu eşti pedepsit. În celălalt caz, dacă eşti vinovat, trebuie să fii interzis. Deci şi aşa este o decizie ruşinoasă. În orice caz, această decizie este ruşinoasă” – a fost explicaţia managerului de la Tottenham.

 

manchester cityreactiidecizietribunalul de arbitraj sportivTASjose mourinhojurgen klopp
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”