VIDEO | Simona Halep a făcut cel mai bun meci din 2019! „Sunt pregătită să înfrunt următoarea provocare”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:02,
halep-2
halep-2

Simona Halep (locul 1 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale Openului Australiei, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams (locul 36 WTA), scor 6-2, 6-3. Românca a făcut cel mai bun meci din acest an și se declară pregătită pentru confruntarea cu marea favorită la câștigarea trofeului, americanca Serena Williams.

77 de minute a durat meciul Simonei cu Venus. Halep a greșit foarte rar și a știut când să fie agresivă, iar serviciul a ajutat-o foarte mult.

A fost un meci extraordinar. Cred că este cel mai bun meci al meu de anul acesta. Sunt foarte fericită, este mereu o mare provocare să joci împotriva surorilor Williams. Am fost foarte motivată azi, mi-a plăcut mult atmosfera. Vă mulțumesc tuturor celor care au venit și au fost de partea mea! Da, urmează o nouă provocare! Nu va fi ușor (râde). Voi încerca să mă simt bine, să dau tot ce pot. Nu am nimic de pierdut, voi juca împotriva unei mari campioane. Sunt pregătită să înfrunt această provocare mare.

Îmi place să fiu în Australia, mă simt bine pe teren. Este un turneu foarte important. Cu siguranță că am nevoie de un antrenor, mă voi gândi după acest turneu„, a spus Simona la finalul partidei.

Bilanțul confruntărilor Simona Halep – Serena Williams este 8-1 pentru americancă. Ultima partidă s-a jucat în 2016. Constănțeanca este cu zece ani mai tânără decât Serena.

Halepoptimimelbourneserena williamssimona halepvenus williamsaustraliawtaopenul australieiwilliams