VIDEO | Simona Halep a testat noile rachete pe care le-a primit cadou

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 21 decembrie 2018, ora 18:52,
Halep finala
Halep finala

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, a primit un cadou de Crăciun din partea unuia dintre sponsorii ei. Firma Wilson va lansa o nouă generație de rachete în luna februarie a anului viitor, dar românca le-a testat încă de acum.

Iubesc noile mele rachete. Până acum, e foarte bine„, a scris Simona pe Facebook.

So far so good with my new Wilson Tennis rackets ❤️

Publicată de Simona Halep pe Vineri, 21 decembrie 2018

Lansarea noului model de rachetă Wilson, denumit ‘Clash’, a fost anunțată pentru 15 februarie 2019. Potrivit companiei producătoare, racheta de tenis are un design revoluționar.

Simona Halep se pregătește în țară pentru noul sezon. Românca s-a fotografiat alături de echipa ei, din care face parte și Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României. Halep a încetat colaborarea cu australianul Darren Cahill, care a vrut să fie alături de familie.

Segărceanu nu este în mod oficial noul antrenor al Simonei, dar supervizează toate antrenamentele constănțencei. Căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României a anunțat că Halep se va pregăti în țară până la sfârșitul anului.

Andrei Cristofor (fizioterapeut), Teo Cercel (preparator fizic), Vasile Antonescu (partener de antrenament, jucător activ – cea mai bună clasare: locul 362 ATP) și Florin Segărceanu formează echipa Simonei Halep.

În ianuarie 2019, Simona Halep (27 de ani) va participa la doar două turnee: Sydney (7-13 ianuarie), Openul Australiei (14-27 ianuarie).

wilsonsimona halepHaleprachetaantrenament