VIDEO | Simona Halep abia așteaptă să joace la Praga! Mesajul româncei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 22 iulie 2020, ora 18:26,
halep-2

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) a confirmat participarea în turneul pe zgură de la Praga, programat între 10 și 16 august. Constănțeanca le-a transmis un mesaj fanilor.

Ultimul meci oficial jucat de către Simona Halep datează din 22 februarie, când a câștigat finala turneului de la Dubai. Românca va reveni pe terenul de tenis în turneul de la Palermo, programat în perioada 3-9 august.

Halep va participa în premieră la Praga, turneu care a reintrat în circuitul WTA din 2015. Competiția de categorie International oferă premii totale în valoare de 250.000 de euro.

Salut! Abia aștept să joc la turneul din frumosul oraș Praga. Ne vedem în luna august„, este mesajul Simonei Halep, care va fi, cel mai probabil, principala favorită a competiției din capitala Cehiei.

Elvețianca Jil Belen Teichmann este campioana en titre de la Praga. În 2018, Mihaela Buzărnescu a jucat finala turneului din Cehia, dar a fost învinsă în trei seturi de către Petra Kvitova.

Alături de Simona Halep, elvețianca Belinda Bencic (locul 8 WTA) este o altă jucătoare de top care a confirmat participarea la Praga.

Canadianca Eugenie Bouchard a primit un wild card pentru a juca la Praga.

Organizatorii turneului de la Praga vor să permită accesul în tribune pentru cel mult 2.000 de spectatori, pe fondul pandemiei de coronavirus.

wtaHaleppragasimona halepturneu
rapid

Rapidiștii, sfătuiți să transfere un fotbalist din Liga 1: „E pe stilul Giuleștiului!”

public portugalia ungaria profimedia

EURO 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3! Ronaldo, dublă la Budapesta!