VIDEO | Simona Halep îi cheamă pe copii la tenis! Federația face selecție

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 22 august 2019, ora 12:13,
halep-copii
halep-copii

Simona Halep le-a transmis un mesaj tuturor părinților din București și județul Ilfov prin care îi încurajează să-și dea copii la tenis. Federația Română de Tenis derulează o amplă campanie de selecție a tinerelor talente.

Halep promovează Cupa „Născut pentru Sport 2019”, care cheamă copiii din București și județul Ilfov, cu vârsta între 5 și 8 ani, la cea mai mare selecție de identificare a talentului nativ la tenis, la Centrul National de Tenis din București, în data de 21 septembrie.

Simona Halep te cheamă la cea mai mare selecție de identificare a talentului nativ la tenis, organizată de FRT și Asociația Junior Sport

Simona Halep te cheamă să-ți aduci copilul la ”Cupa Născut pentru Sport 2019”! Despre ce este vorba? Despre cea mai mare selecție de identificare a talentului nativ la tenis, în rândul copiilor!Federaţia Română de Tenis, alături de Asociația Junior Sport, prin Revista Născut pentru Sport, cheamă copiii din București și județul Ilfov, cu vârsta între 5 și 8 ani, nepracticanți de sport (nelegitimați), la cea mai mare selecție de identificare a talentului nativ la tenis, la Centrul National de Tenis, din București, în data de 21 septembrie 2019.Federația Română de Tenis colaborează cu 7 cluburi sportive (câte un club din fiecare sector al Capitalei și unul din județul Ilfov), iar reprezentanții acestora, alături de specialiștii desemnați de către organizatori, vor selecționa, dintre toți participanții, pe cei mai talentați 21 de copii – câte 3 din fiecare sector și 3 din județul Ilfov. Fiecare dintre cele 7 cluburi va oferi, celui mai bun copil din cei 3 selecționați, o bursă pentru un an, iar celorlalți 2 le va oferi un discount de susținere, pentru a putea să-și înceapă activitatea sportivă la acel club. În plus, cei 21 de copii selecționați vor primi, din partea Federației Române de Tenis și a sponsorilor, medalii și numeroase premii surpriză, iar 7 cei mai buni dintre ei vor primi și Cupa Născut pentru Sport!Selecţia va dura o zi și va avea loc, spre bucuria copiilor și părinților, sub privirile unor mari campioni ai tenisului românesc, invitați de către Federația Română de Tenis. Setul de teste și probele de selecție, mijloacele prin care se va face selecția, dar și materialele necesare desfășurării selecției, vor fi puse la dispoziție de Federația Română de Tenis.Cele 7 cluburi sportive participante la Cupa Născut pentru Sport sunt: Tenis Prim Club, ACS Tenis Masters, Daimon Sport Club, ACS Politehnica, Tenis Club 2000, ACS Tennis Team Bucuresti și AS Club Elite Tenis Pantelimon.Evenimentul se află la cea de-a doua ediție (prima a fost în iulie 2016), iar ambele sale ediții fac parte din campania permanentă "Trimiteți copiii la sport", campanie inițiată, în urmă cu 8 ani, de către Asociația Junior Sport.Partener media al Cupei Născut pentru Sport este Revista Născut pentru Sport, dar și AGERPRES.Înscrierile pentru selecție aici:https://nascutpentrusport.ro/cupa-nascut-pentru-sport-2019/

Publicată de Federaţia Română de Tenis pe Miercuri, 21 august 2019

Federația Română de Tenis colaborează cu 7 cluburi sportive (câte un club din fiecare sector al Capitalei și unul din județul Ilfov), iar reprezentanții acestora, alături de specialiștii desemnați de către organizatori, vor selecționa, dintre toți participanții, pe cei mai talentați 21 de copii – câte 3 din fiecare sector și 3 din județul Ilfov.

Fiecare dintre cele 7 cluburi va oferi celui mai bun copil din cei 3 selecționați o bursă pentru un an, iar celorlalți 2 le va oferi un discount de susținere, pentru a putea să-și înceapă activitatea sportivă la acel club.

În plus, cei 21 de copii selecționați vor primi, din partea Federației Române de Tenis și a sponsorilor, medalii și numeroase premii surpriză, iar 7 cei mai buni dintre ei vor primi și Cupa Născut pentru Sport!

Selecţia va dura o zi și va avea loc sub privirile unor mari campioni ai tenisului românesc, invitați de către Federația Română de Tenis.

selecțiesimona halepfederația română de tenisteniscopiiHalep