VIDEO | Simona Halep vrea să aibă o academie de tenis! „Sper să motivez foarte mulți părinți”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 28 septembrie 2020, ora 09:58,
simona halep cluj copii 2

Simona Halep a dezvăluit că vrea să mai joace tenis încă doi-trei ani și să atragă tinerii din România către acest sport. A doua jucătoare a lumii plănuiește să înființeze o academie de tenis și să-i îndrume pe copii către o carieră de succes.

Până la 29 de ani, Simona Halep a câștigat două turnee de Mare Șlem (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019), fiind liderul clasamentului mondial WTA timp de 64 de săptămâni.

Halep este un exemplu de constanță la nivel înalt – nu a mai ieșit din Top 10 WTA din 2014! A câștigat 22 de trofee WTA și a strâns din premii peste 36 de milioane de dolari.

View this post on Instagram

Romaaaaaa❤️ #22?? @jimmie48tennis ?

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Prioritatea este sportul, nimic nu poate deranja această parte din viața mea. Mi-am îndeplinit toate dorințele, m-am împlinit ca sportiv și acum încerc să mă bucur de viață cât se poate. Dar atunci când mă apropii de un turneu redevin Simona care are ca prioritate tenisul. Și asta va mai fi încă doi-trei ani, cu siguranță.

Sper că, în câțiva ani, să motivez foarte mulți părinți să-și aducă copiii la sport, la tenis. De ce nu, cu o susținere mai mare, aș putea să fac o academie de tenis frumoasă pentru copii. Când ești adolescent, e puțin greu, intervine dorința foarte mare de a ieși cu colegii, să mergi în vacanțe. Eu nu am avut aceste momente și pot să spun că a fost ideal pentru mine. Trebuie să se gândească ce-și doresc cu adevărat să ajungă și, dacă vor să ajungă sportivi de top, trebuie să pună tenisul prioritar„, a spus Simona Halep într-un interviu pentru Sports Festival.

CITEȘTE ȘI -> Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, după aniversarea româncei. “Din Paris, cu dragoste”

copiiHalepacademie de tenissimona halep
ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”

ekeng eriksen

Ekeng și Eriksen! De ce unul a scăpat, iar celălalt nu: ”Diferența dintre viață și moarte”