VIDEO | Stanciu, pus la zid în Cehia! „L-aş fi dat afară, e vulgar!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 20:24,
stanciu campion

Proaspăt campion cu Slavia Praga, Nicolae Stanciu a avut parte de un sezon excelent în Cehia. Mijlocaşul român a ajuns să fie însă contestat după petrecerea la care jucătorii au sărbătorit alături de fani cucerirea titlului.

Fost jucător al celor de la Sparta Praga, Stanciu a strigat împotriva rivalilor la îndemnul fanilor Slaviei.

„Nico Stanciu, Nico Stanciu, moarte Spartei!” – a fost scandarea pe care Stanciu a făcut-o la microfon în faţa câtorva mii de suporteri ai echipei sale.

Gestul lui Stanciu a fost contestat de o mulţime de oameni din fotbalul ceh. Petr Ulicny, fost antrenor la cluburi precum Viktoria Plzen sau Sigma Olomuc, a fost cel mai vehement împotriva internaţionalului român.

„E foarte urât, din punctul meu de vedere. Dacă aș fi fost antrenorul lui, l-aș fi dat afară pe băiat. Nu e frumos ce a făcut. E vulgar și nu e ceva acceptabil pentru jucătorii acestui club faimos. Nu-mi place!”, a spus antrenorul în vârstă de 70 de ani.

Stanciu are o dispută mai veche cu fanii fostei sale echipe. Toamna trecută, la primul meci ca adversar pe Generali Arena, românul a fost întâmpinat cu bannere în care era descris precum „şobolan”, „trădător” şi „Iuda”. Suporterii gazdelor au aruncat cu şerpi şi ursuleţi de pluş la ieşirea echipelor pe teren.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Adevărul din spatele revoltei de la FCSB: Reghecampf, dorit înapoi la echipă!

cehiasuporterinicolae stanciuslavia pragasparta praga
Dennis MAN, Romania

FOTO | Ce ținută a ales Dennis Man, în vacanța din Palma de Mallorca

199550090_166184572066713_7367685644138800645_n

”Lupii” sună adunarea! 5 amicale programate pentru elevii lui Nae Constantin