VIDEO | Toni Iuruc şi Simona Halep au părăsit locuinţa sportivei! La ce oră are loc cununia civilă

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 11:42,
Simona Halep şi Toni Iuruc
Simona Halep şi Toni Iuruc

Astăzi, 15 septembrie, jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

Înaintea mareluim eveniment de astăzi, Toni Iuruc a fost surprins la casa Simonei Halep. Acesta nu a avut nimic de declarat pentru jurnaliştii prezenţi la faţa locului, ci doar le-a ura ,,O zi frumoasă” acestora, în timp ce se urca la volanul maşinii sale de lux.

Ulterior a ieşit din casă şi Simona Halep, care a fost mai zâmbitoare în faţa camerelor decât Toni Iuruc. Viitori soţi au părăsit locuinţa sportivei şi se pregătesc acum de cununia civilă, care va avea loc la ora 16:00.

Vor fi aproape 300 de invitaţi. Jucătoarea de tenis îşi va schimba numele, urmând să preia numele soţului. În acte, Simona va apărea cu numele Halep-Iuruc. Jucătoarea de tenis le-a transmis invitaţilor ca la evenimentul de astăzi să nu vină cu telefoanele mobile sau alte dispozitive de înregistrat.

Aceasta le-a solicitat, de asemenea, să nu apară la eveniment cu cadouri sau anumite daruri în bani. Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Citeşte şi ULTIMELE DETALII DESPRE CUNUNIA DINTRE SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC: „DA, AM EMOȚII URIAȘE”

Toni Iuruccununia civilasimona haleprealitatea