VIDEO | Toni Petrea îi apără pe Man și Tănase: „Sunt mulțumit de modul cum au evoluat la echipa națională!”

Articol de Valentin Walter - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 18:48,
fcsb

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea (45 ani), le-a luat apărarea lui Dennis Man și Florin Tănase după prestațiile de la echipa națională!

Toni Petrea a declarat că atât Dennis Man, cât și Flortin Tănase s-au descurcat bine la echipa națională ținând cont de perioada mare în care au lipsit din cadrul lotului național. Tehnicianul celor de la FCSB a ținut să îi felicite pe aceștia pentru prestațiile de la prima reprezentativă, dar și pe cei de la naționala de tineret.

„Ținând cont de perioada lor de lipsă de la echipa națională, eu cred că s-au descurcat foarte bine. Fiecare este liber să spună ce vrea și vede lucrurile în felul lui, dar eu sunt mulțumit de modul în care au evoluat acolo, i-am și felicitat, precum și pe cei de la tineret care au obținut calificarea la EURO a doua oară consecutiv, mă bucur pentru ei.” a declarat Toni Petrea în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Toni Petrea a prefațat meciul de mâine, contra medieșenilor, spunând că jucătorii săi trebuie să fie atenți, deoarece întâlnesc un adversar motivat, care este periculos pe contraatac și la fazele fixe.

„Întâlnim un adversar cu moral bun care vine după două victorii în deplasare, contra campioanei și cu UTA, o echipă motivată, periculoasă pe contraatac și la fazele fixe, care stă bine defensiv. Trebuie să fim atenți la aceste aspecte și să încercăm să ne impunem stilul de joc și să câștigăm.

„Sper ca nivelul nostru de pregătire să fie unul destul de ridicat, ne așteaptă un final de an foarte dificil. După acest meci jucăm în Cupă, iar ultimele 4 meciuri din decembrie sunt cu echipele din frunte. Trebuie să fim la un nivel ridicat, sper ca perioada de pregătire pe care am avut-o la dispoziție și ceea ce urmează să facem în continuare să fie cât mai bine.” a mai spus antrenorul FCSB-ului.

Citește și VIDEO | Noua arenă din Ghencea este gata! Imagini senzaționale cu noul stadion al Stelei

 

 

 

 

realitatealiga 1florin tanasefcsbtoni petreadennis man
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”