VIDEO | Toni Petrea vrea Supercupa României în vitrina FCSB-ului: „Avem ca obiectiv câștigarea trofeului”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021, ora 16:29,

Antrenorul formației FCSB, Toni Petrea, a susținut, miercuri, o conferinţă de presă online, în care a prefațat meciul programat joi, în Supercupa României cu CFR Cluj.

În optimile Cupei României, Toni Petrea a trimis pe teren mai mulți juniori, iar FCSB a fost eliminată de Dinamo. Pentru meciul de Supercupă, antrenorul liderului Ligii 1 spune că roș-albaștrii au ca obiectiv câștigarea trofeului.

„Poți să câștigi un trofeu și cred că orice antrenor și jucător își dorește să câștige un trofeu, iar în Supercupă o poți face. Pentru noi este un obiectiv, încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului. Întâlnim o echipă foarte bună, care cu siguranță va veni ambiționată din cauza razultatului nefavorabil înregistrat cu noi în campionat.

Eu cred că va fi un meci disputat ținând cont că se va decerna un trofeu la finalul meciului. Ambiția și orgoliul sunt foarte mari. Ne dorim câștigarea trofeelor și avem prilejul mâine seară să facem acest lucru. Am amintiri frumoase de pe acel stadion. Ar fi ceva frumos pentru noi, pentru mine, să reușim o victorie acolo și să ne întoarcem acasă cu o victorie. Principalul obiectiv al nostru este campionatul”, a spus Toni Petrea.

Tehnicianul roș-albaștrilor a anunțat că jucătorii Andrei Miron şi Darius Olaru, ambii accidentaţi în meciul cu Sepsi din etapa a 30-a a Ligii I, nu vor putea evolua la Ploiești. De asemenea, Petrea a vorbit și despre implementarea sistemului VAR în Liga 1.

Nu ne vom putea baza pe serviciile lor pe o perioadă de 2-3 săptămâni. Sperăm într-o revenire a lor mai rapidă pentru că sunt jucători importanți pentru noi. Sperăm ca cei care îi vor înlocui să o facă cât mai bine și exprimarea echipei să nu aibă de suferit și cu atât mai mult rezultatele.

Se discută foarte mult pe tema arbitrajului. Deobicei nu îmi place să vorbesc despre asemenea lucruri, încerc să mă concentrez și vreau să le transmit și asta jucătorilor. Să lăsăm arbitrajul deoparte și să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Cine este în măsură să discute o poate face. Cred că se discută foarte mult pe această temă și cred că VAR-ul va fi o soluție pentru toată lumea”, a mai spus Toni Petrea.


CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1, și FCSB, câștigătoarea ediției precedente a Cupei Românie, își vor disputa Supercupa României. Meciul va avea loc joi de la ora 19:00, la Ploiești.

Citește și Avertisment înaintea meciului FCSB-CFR Cluj: “Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă”

 

supercupafcsbvideojoicfr cluj