SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Un alt viitor star, ratat de FRF! Ce națională a decis să reprezinte

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 18:46,
Suf Podgoreanu, sursa foto: Profimedia Images
Suf Podgoreanu, sursa foto: Profimedia Images

Deși numele lui Karim Adeyemi este din ce în ce mai la modă, cel mai recent tânăr jucător care ar fi putut juca pentru naționala României este Suf Podgoreanu.

Atacantul de 19 ani a ales să reprezinte naționala statului Israel. Acesta a fost introdus în minutele de final ale partidei cu Moldova, din cadrul preliminariilor pentru CM din 2022.

Suf Podgoreanu este născut pe 20 ianuarie 2002. Tatăl său, Danny Podgoreanu, este un bucureștean autentic, care a migrat împreună cu familia în Israel, în 2008. Astfel, puștiul are dublă cetățenie, israeliană și română.

În vara anului trecut, presa din Israel anunța că familia și impresarul jucătorului, în acel moment la Maccabi, a fost contactată de FRF cu privire la posibilitatea ca acesta să îmbrace tricoul tricolor. Însă, vârful a refuzat propunerea oficialilor de la Federație.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

Suf Podgoreanu măsoară 1,95 metri și evoluează în prezent la Spezia, ca număr 9 sau chiar în bandă. Pentru o scurtă perioadă a fost și la AS Roma.

”Seamănă cu Dzeko. Are o tehnică foarte bună şi poate juca uşor atât în 4-2-3-1, cât şi în 4-3-3. Mai mult, în ciuda înălţimii sale, Podgoreanu poate evolua şi în banda stângă”, titra publicația goal.com, despre Suf Podgoreanu.

CITEȘTE ȘI –>> CUM S-A REMARCAT IANIS HAGI DUPĂ ULTIMELE JOCURI SUB TRICOLOR: „ASTA MI-A PLĂCUT FOARTE MULT. M-A SURPRINS PLĂCUT!”

Suf Podgoreanuechipa nationalarealitateafrfisrael