VIDEO | Universitatea Craiova e pregătită pentru meciul cu FCSB: ”Avem un grup puternic și suporteri minunați”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 22 februarie 2019, ora 13:37,
craiova-fcsb

Universitatea Craiova se va deplasa la București duminică, 24 februarie, pentru partida cu FCSB. Directorul sportiv al clubului din Bănie, Pavel Badea, a vorbit despre meciul care va avea loc pe Arena Națională.

Fostul jucător este de părere că cel puțn 5.000 de suporteri se vor deplasa la București. El a explicat că Universitatea Craiova are puterea de a o învinge pe FCSB. Pavel Badea nu o subestimează pe formația din Capitală și a declarat că echipa este periculoasă.

”Este un moment important pentru Universitatea Craiova. Cei care iubesc această echipă vor face un efort duminică seară. Sunt cam mulți 10.000 de suporteri. Cel puțin 5.000 vor veni. Universitatea Craiova are un grup puternic și suporteri minunați. Este foarte mult de la ultima victorie a echipei la București.

Noi sperăm să treacă peste acest blocaj. Este bine să îl depășim cât mai rapid pentru orgoliul nostru de olteni. Adrian Stoian merită mai multă încredere, păcat că nu este acasă. Dacă câștigăm campionatul, ar fi un prim pas spre confirmarea proiectului pe care l-am început acum 5 ani. FCSB este periculoasă, dar să sperăm că cei mai buni vor câștiga duminică.” a declarat Pavel Badea.

universitatea craiovafcsbdeclaratiipavel badealiga 1
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului