VIDEO | Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! Al Hilal a câştigat derby-ul din campionat

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 00:19,
razvan lucescu

Fără Răzvan Lucescu, izolat după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Al Hilal a câştigat derby-ul saudit cu Al Nasr. Campioana din Arabia Saudită îşi va reîntâlni rivala din Riad vineri, în finala cupei.

Răzvan Lucescu nu a putut sta pe bancă la derby-ul dintre Al Hilal şi Al Nasr. Chiar dacă se simte mai bine, antrenorul român nu a primit încă un rezultat negativ la testul COVID-19. În absenţa lui Lucescu, Al Hilal, condusă de pe margine de secundul Cristiano Bacci, s-a impus cu 2-0 şi este lider în campionat.

Gomis, din penalty, şi Al Shehri, la capătul unui contraatac condus de acelaşi Gomis în minutul 95, au înscris golurile victoriei pentru echipa lui Răzvan Lucescu.

Arbitrajul video s-a dovedit vital în economia derby-ului saudit. Al Hilal a primit penalty după un fault la Vietto doar după ce arbitrul a revăzut imaginile din careul oaspeţilor. La 1-0, Al Nasr a avut un gol anulat pentru un ofsaid în faza premergătoare. Decizia a fost luată tot cu asistenţa sistemului VAR.

Vineri, Al Hilal şi Al Nasr se vor reîntâlni, de această dată în finala Cupei Regelui din Arabia Saudită. După trofeul Ligii Campionilor Asiei şi titlul cucerit, Lucescu are şansa celui de-al treilea trofeu cu Al Hilal.

În campionat, Al Hilal este lider, cu 13 puncte cucerite în primele cinci etape.

 

derbyCovid-19răzvan lucescual nasrarabia sauditaal-hilal
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor