Un nume mare salută revenirea lui Hagi: „Poate fi crucial pentru club”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 12:47,
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi a pus capăt perioadei de pauză din antrenorat. Odată cu fuziunea dintre Viitorul și Farul, „Regele” a devenit antrenorul noii echipe a Cosntanței. 

Aproape un an a stat departe de iarbă cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Întoarcerea sa a fost salutată nu doar de numele mari ale fotbalului românesc ci și de fotbaliști de legendă ai lumii. Fostul Balon de Aur, Rivaldo, consideră că această mutare  va transforma echipa într-o candidată la titlu. Brazilianul consideră că noua construcție va fi mai puternică după unirea celor două cluburi.

„Am auzit că Viitorul Constanța s-a unit acum cu un alt club important al orașului și cele două vor dezvolta o nouă infrastructură, astfel încât vor deveni mai puternice în viitor. Faptul că Gică Hagi a revenit pe banca tehnică ar putea fi un element crucial pentru club, fiindcă după plecarea sa acesta nu a mai avut aceleași rezultate.Dacă echipa își dorește să redevină o candidată la titlu, faptul că Hagi s-a întors ca antrenor nu poate decât să ajute”, a declarat fostul mare fotbalist. 

Rivaldo este apropiat de clubul patronat de Gică Hagi după ce fiul său, Rivaldinho, a îmbrăcat în trecut tricoul constănțenilor. Atacantul este coechipier acum la MKS Cracovia cu Sergiu Hanca. În perioada ianuarie 2019- august 2020, jucătorul de 26 de ani a marcat 15 goluri în 43 de meciuri pentru constănțeni.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | CUM ÎȘI SIMTE RĂDOI JUCĂTORII ÎNAINTEA UNEI COMPETIȚII SPECIALE PENTRU FIECARE DINTRE EI: „NU REALIZEAZĂ ÎNCĂ”

 

rivaldohagirevenirerealitateafarul