Vintilă recunoaște că nu mai sunt șanse la titlu! „Trebuie să ne trezim. Este în pericol și locul trei”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 29 iunie 2020, ora 23:17,
Vintila

FCSB a condus-o pe Astra Giurgiu cu 2-0, dar a pierdut cu 3-2 și a coborât pe locul 4 în play-off-ul Ligii 1. Antrenorul ‘roș-albaștrilor’, Bogdan Vintilă, a declarat că echipa lui nu are experiență și nu se mai poate lupta la titlu, dar poate salva sezonul dacă va câștiga Cupa României.

Ovidiu Popescu a deschis scorul în minutul 18 la Giurgiu. Dennis Man, revenit după accidentare, a dublat avantajul oaspeților cu un șut superb, în minutul 29.

Astra a întors scorul în mod spectaculos, după reușitele lui Denis Alibec (36′, 80′) și Takayuki Seto (53′).

Am avut un avantaj pe care nu l-am gestionat așa cum trebuie. Aveam controlul jocului, ceea ce a dus la o stare de relaxare nepermisă. Chiar pe acest fond, am reușit să ne mai creăm ocazii, dar o greșeală simplă a făcut ca Astra să revină în joc. Lipsa de decizie în fața porții, un șut sigur, prea mult încercam în fața porții să combinăm… în zona aceea trebuie șutat!

Este dureros, pentru că am pierdut un joc pe care îl aveam în mână. La 2-0, aveam șanse să ne batem la titlu. La acest scor, este în pericol chiar și locul trei. Urmează un meci cu Botoșani de care pe care. Trebuie să ne trezim și să avem o altă atitudine în joc.

Meciul cu Botoșani are o încărcătură aparte. Trebuie să strângem rândurile și să ne facem o analiză și să încercăm ceea ce jucăm pe o perioadă mai lungă. Este păcat că avem aceste fluctuații în timpul jocului. Sunt convins că echipa e bună și vom deveni din ce în ce mai puternici.

Putem salva sezonul dacă vom câștiga Cupa României. Dar până atunci mai avem returul cu Dinamo, pe care trebuie să-l tratăm la fel de serios, și meciuri în campionat. Este păcat că nu mai putem să ne batem la titlu, dar trebuie să învățăm din aceste momente. Avem o echipă tânără, care este lipsită de experiență„, a spus Bogdan Vintilă la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI -> Dennis Man pune degetul pe rană! “De patru ani, ne încurcăm din prostie”

vintilaastra giurgiuAstrafcsbbogdan vintilaliga 1
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda