Viorel Moldovan îi avertizează pe cei de la FCSB: „Rapid devine un adversar foarte periculos”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 11 februarie 2024, ora 13:04,
Rapid
Rapid

Echipa Rapid a învins CFR Cluj, în deplasare, cu 1-0, în cel mai interesant meci al etapei a 25-a din Superligă.

Rapid devine un adversar foarte periculos” pentru FCSB, consideră Viorel Moldovan

Formația antrenată de Cristiano Bergodi este singura din Superligă cu victorii pe linie în 2024 și a urcat pe locul 2, cu 45p, la 6 de liderul FCSB, care joacă diseară, pe Arena Națională, cu Sepsi.

Fostul atacant Viorel Moldovan a analizat prestația Rapidului în victoria de la Cluj-Napoca și recunoaște că a fost surprins de interpretarea jocului.

Ar trebui să dăm meritele Rapidului, chiar dacă nu a fost un meci spectaculos. La Rapid mi-a plăcut foarte mult interpretarea jocului, o echipă solidă, care a jucat defensiv extraordinar de bine.

Nu a lăsat și a împiedicat orice tentativă a echipei lui Mutu de a fi periculoasă atât pe contraatac, cât și pe atacuri poziționale. Defensiv, Rapid a fost perfectă.

Ofensiv, da, înscrie un gol ciudat după un fel de carambol. CFR a fost lentă, previzibilă, fără idei. Merită această victorie Rapid, care a jucat mai bine.

Dacă va reuși să mențină această cadență și va avea constanță, echilibru, să nu se dezechilbreze cum de multe ori ne-au arătat… acum are 4 victorii la rând.

Trebuie să continue de aceeași manieră pentru că devine un adversar foarte periculos și va lupta împreună cu FCSB pentru titlu”, a declarat Viorel Moldovan, conform PlaySport.

viorel moldovan