Vivi Răchită, mesaj clar pentru patronul celor de la CSU Craiova: „Mihai Rotaru! Scuză-mă, prietenul meu! Am avut dreptate!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 10 august 2022, ora 13:01,
vivi-rachita
vivi-rachita

Universitatea Craiova l-a demis pe Laszlo Balint și l-a înlocuit cu Mirel Rădoi, tehnician cu care a semnat pe 2 ani. Vivi Răchită, fost jucător la echipe precum Steaua sau Petrolul, i-a transmis un mesaj lui Mihai Rotaru după ce a schimbat antrenorul.

Mai exact, Răchită a dezvăluit că l-a sfătuit pe Rotaru să nu îl numească inițial pe Balint, deoarece nu se potrivea cu spiritul echipei.

„Dacă ne aducem aminte, ultimul campionat câștigat de Craiova a fost în 1991, cu un oltean pe bancă!”

„Urăsc să am dreptate, Mihai Rotaru! Scuză-mă, prietenul meu, ți-am spus la telefon când am discutat. Nu-l pune pe Balint, caută altceva care să fie compatibil cu spiritul Craiovei, cu ambițiile pe care le ai tu. Craiova este din punct de vedere al condițiilor la cel mai înalt nivel. Este peste CFR, peste FCSB.

Dacă ne aducem aminte, ultimul campionat câștigat de Craiova a fost în 1991, cu un oltean pe bancă, Sorin Cârțu, care acum l-a prezentat pe Mirel Rădoi. Zona Olteniei este o zonă aparte și doar cei care înțeleg spiritul oltenilor pot face performanță”, a declarat Vivi Răchită, pentru cei de la PRO Arena.

Mirel Rădoi a mai antrenat în Liga 1. Acesta a pregătit-o pe FCSB pentru o perioadă de doar 5 luni: iunie-noiembrie 2015.

mihai rotaruvivi rachita