Vlad Chiricheș are viitorul asigurat la FCSB: „O să fii jucător şi antrenor secund!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 12 februarie 2024, ora 16:12,
Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș a revenit în vara anului trecut la FCSB. Fundașul central a evoluat pentru bucureșteni la începutul sezonului, însă s-a accidentat într-o partidă din deplasare cu UTA Arad (1-2).

Jucătorul a rămas indisponibil din luna august, iar viitorul său a fost decis de Gigi Becali. Iată ce a spus patronul formației bucureștene despre Chiricheș.

„O să fii jucător şi antrenor secund!”

„I-am spus lui Chiricheş să continue la FCSB, dacă a fost caracter aşa frumos, când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5.000 de euro. El are adunate 15-20 de milioane de euro.

El mi-a spus: ‘Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000’. Vezi ce caracter frumos?

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. – din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi.

A avut şi trei milioane de euro pe an salariu. Şi atunci nu s-a mai uitat la bani, că eu l-am lansat pe el. Poate pleca el, dar dacă pleca de la Lignitul sau de la Rapid, nu pleca la fel ca de la Steaua sau de la Dinamo.

Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia”, a spus Gigi Becali, conform celor de la fanatik.ro.

Doar 7 apariții a bifat Vlad Chiricheș în acest sezon pentru FCSB. În luna noiembrie a acestui an va împlini vârsta de 35 de ani.

fcsbvlad chiricheș