Vlad Chiricheș și legăturile sale cu Christian Eriksen: „Sper să-l văd din nou bine!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 21:11,
Chiriches
Chiriches

Căpitanul echipei naționale a României a oferit prima reacție după ce fostul său coleg de la Tottenham Hotspur, Christian Eriksen, s-a prăbușit fără motiv în primul meci de la EURO 2020 al naționalei sale!

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în duelul dintre FCSB și Ajax Amsterdam, din anul 2013, atunci când bucureștenii izbuteau să treacă de olandezi și să meargă mai departe în Europa League. Ulterior, Chiricheș și Eriksen au fost colegi la Tottenham, dar s-au revăzut și ca adversari și în Serie A, acolo unde românul evoluează pentru Sassuolo, în timp ce mijlocașul danez în vârstă de 29 de ani joacă pentru Inter Milano.

 

Întrebat despre cum a trăit momentul în care l-a văzut pe Eriksen prăbușit pe gazon, Chiricheș a dezvăluit că a fost marcat de acele imagini și își dorește ca acesta să fie din nou bine. Totodată, căpitanul României a mărturisit că i-a trimis fostului său coleg și un mesaj, la care speră să îi răspundă atunci când își va reveni definitiv.

 

„Am fost debusolat. I-am trimis și eu un mesaj, sper să-l citească atunci când își va reveni. Îl cunosc, am jucat împotriva lui, m-am simțit atașat de povestea asta, m-a dat peste cap. Mă bucur că și-a revenit, sper să-l văd din nou bine, asta este cel mai important. Am fost colegi doi ani, ne-am întâlnit și înainte, când am bătut Ajax. Eram amândoi la vizita medicală la Tottenham și am vorbit despre acel meci”, a declarat Vlad Chiricheș, la ProTV.

 

Citește și EXCLUSIV | VERDICT DUR ÎN PRIVINȚA VIITORULUI LUI CHRISTIAN ERIKSEN: „SUB NICIO FORMĂ NU VA MAI JUCA!”

euro 2020eriksenChirichesrealitateadeclaratii