Xavi Pascual explică a doua umilință în 13 zile: „Nu am avut nici jumătate de șansă”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 22 martie 2023, ora 22:49,
Xavi Pascual
Xavi Pascual

Handbaliștii de la Dinamo au șanse infime să se califice în sferturile Ligii Campionilor, după ce au fost învinși pe teren propriu de THW Kiel cu 41-28.

Nu am avut nici jumătate de șansă”, a spus Xavi Pascual după Dinamo – THW Kiel 28-41

Meciul a avut loc în Sala Polivalentă din Capitală, iar returul programat pe 29 martie este o simplă formalitate pentru echipa germană.

Antrenorul formației bucureșteșen, spaniolul Xavi Pascual, este la a doua umilință în 13 zile. Pe 9 martie, naționala României, cu ibericul pe bancă, era învinsă în deplasare, de Insulele Feroe, cu 26-28, în preliminariile CE 2024.

Dacă atunci Pascual nu a făcut nicio declarație, acum a scos în evidență diferența clară de valoare dintre cele două formații.

Este realitatea, sunt anumite echipe care sunt peste nivelul nostru. Nu este același lucru să joci în optimi, ca atunci când joci în grupe. Nu am avut nici jumătate de șansă.

Au jucat mai bine, s-au apărat incredibil, au alergat. A fost imposibil pentru noi, am dat totul. Au o echipă mai bună, trebuie să acceptăm lucrul ăsta.

Eu cred că suporterii sunt forța noastră, au jucat cu noi. Echipa a încercat să lupte. Am făcut tot ce am putut, dar nu putem concura cu o echipă de acest nivel. Avem nevoie să ne gândim ce e de făcut pentru a fi puțin mai aproape de ei”, a spus Pascual la finalul meciului.

Xavi Pascualcs dinamo