Zăvăleanu nu crede în planurile lui Borcea și Negoiță: „Puteau veni să ajute și până acum. În situația cea mai grea trebuie să dovedești prin fapte dinamovismul!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 23:13,
Razvan Zăvăleanu
Razvan Zăvăleanu

Dinamo este aproape de revenirea în Liga 1. „Câinii” au trecut cu 6-1 de FC Argeș în manșa tur a barajului pentru promovare.

Cristi Borcea și Ionuț Negoiță, foștii patroni ai echipei din „Ștefan cel Mare”, au lăudat prestația trupei lui Ovidiu Burcă. De asemenea, aceștia s-au pronunțat asupra unei viitoare implicări la club. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „Câinilor”, nu crede în spusele celor doi foști acționari. Iată ce a spus.

„Puteau veni să ajute și până acum. În situația cea mai grea trebuie să dovedești prin fapte dinamovismul!”

„Tot timpul am observat o emulație în jurul rezultatelor. Am văzut că au apărut foarte mulți dinamoviști în ultima perioadă. M-aș fi bucurat să apară în perioada în care situația echipei era una extrem de grea. Atunci ai nevoie cel mai tare de ajutor.

Nu mă refer la cineva anume, dar ați văzut câtă lume a fost prin lojă aseară. Vorbim despre oameni cu posibilități materiale, pe care îi cunoaștem drept dinamoviști. Puteau veni să ajute și până acum. În situația cea mai grea trebuie să dovedești prin fapte dinamovismul.

M-aș fi așteptat la mai mult ajutor. Nu l-am avut decât de la o mână de oameni, precum domnul Iuhas, domnul Ciolan, suporteri. Ăștia au ținut steagul sus. Bine, fără falsă modestie, am fost și noi printre ei, inclusiv financiar. Dacă fiecare dinamovist cu posibilități materiale ar fi venit să ajute, astăzi probabil că am fi fost într-o situație mult mai bună.

Dacă nu interveneam decisiv financiar, până acum Dinamo ar fi fost moartă. Se puteau face 10 stadioane, că nu s-ar mai fi întâmplat nimic. De asta m-aș fi așteptat să avem parte de ajutor atunci când era cazul. 

Am umblat 2 ani de am înnebunit după tot felul de oameni pe care i-am considerat de potențial ajutor. Din păcate, n-am primit ajutor”, a comentat Răzvan Zăvăleanu, pentru Digi Sport.

cristi borceaionuț negoițărazvan zavaleanudinamo