A vrut să intre cu un cuțit la FCSB – Universitatea Craiova! Cum s-a dat suporterul de gol

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 03 septembrie 2023, ora 14:28,
Cuțit
Cuțit

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova putea avea parte de momente tragice din cauza unui suporter.

Un suporter a vrut să intre la meciul FCSB – Universitatea Craiova cu un cuțit tip briceag

Partida a avut loc aseară, pe Stadionul Steaua, în etapa a 8-a a Superligii, și a fost câștigată de ghazde cu 3-0. Meciul a început la ora 21:45, iar cu foarte puțin timp înaintea fluierului de start un suporter a încercat să pătrundă în tribune cu un cuțit.

A fost reperat de forțele de ordine din cauza comportamentului ciudat și dus la cea mai apropiată secție de Poliție. Jandarmeria nu precizează dacă era uposrter al vreuneia dintre echipe sau era neutru.

În jurul orei 21:45, pe timpul accesului în arena sportivă, jandarmii au observat o persoană de sex masculin care încerca să evite controlul sumar al agenților societății de pază.

În urma identificării și a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana, cu vârsta de 23 ani, are asupra sa un cuțit tip briceag.

Acesta a fost condus la secția de poliție pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

Reiterăm faptul că, potrivit legislației în vigoare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase constituie infracţiune și se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

etapa a 8-asuperliga