Ciprian Tătărușanu, luat la bani mărunți de italieni: „Dă senzația de precaritate”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023, ora 12:07,
Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Portarul român Ciprian Tătărușanu este titular la AC Milan de la jumătatea lui octombrie, când s-a accidentat titularul Mike Maignan.

Ciprian Tătărușanu dă senzația de precaritate, consideră presa italiană

Francezul era indisponibil încă de la jumătatea lui septembrie, când s-a accidentat într-un meci al naționalei țării lui cu Austria. După o lună de recuperare a participat la un antrenament, dar s-a ales o leziune de mușchiului soleus la același picior, stâng.

Ca urmare, Ciprian Tătărușanu a devenit titular la AC Milan, dar prestațiile lui nu sunt convingătoare. Jurnaliștii italieni sunt ferm convinși că românul va reveni pe banca de rezerve după ce Maignan va fi recuperat în totalitate.

Prima problemă de rezolvat la Milan e a numărului unu, adică a portarului. Pulpa lui Maignan e instabilă, la fel ca defensiva rossoneră. Fără el, unica victorie fără gol primit a fost cea de pe 8 octombrie, cu Juventus.

Golurile încasate sunt cuantificabile (Tătărușanu are 15 primite în 14 partide din Serie A și Liga Campionilor), senzația de precaritate nu, dacă nu vor continua scenele care au devenit virale pe rețelele sociale, cu Tomori care-i reproșează românului unele intervenții nesigure ori vreo ieșire deloc impecabilă”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

ciprian tătărușanuserie aac milan