SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Acuze șocante după FCSB – CS Mioveni 3-0: „Să le fie rușine tuturor derbedeilor! Miercuri vă anunțăm oficial”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 09:12,
FCSB – CS Mioveni
FCSB – CS Mioveni

FCSB și CS Mioveni s-au întâlnit în etapa a 12-a din Liga 1, iar formația bucureșteană s-a impus fără drept de apel, scor 3-0.

La finalul meciului, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, nu a mai suportat și a lansat atacuri grave la adresa arbitrajului și a celor de la LPF și CCA. amenințând cu excluderea echipei argeșene din campionat, la fel cum s-a întâmplat și după meciul cu liderul CFR Cluj, pierdut scor 0-1. Argeșenii reclamă eliminarea lui Alex Buziuc, dar și primele două goluri ale FCSB-ului.

Edilul a anunțat că o eventuală decizie va fi luată miercuri, după o ședință cu sponsorii echipei și cu Consiliul Local.

”Ăsta de la LPF (n.r. președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | RELAȚIA DINTRE LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI CORINA A DEVENIT PUBLICĂ! IMAGINILE CARE O VOR ÎNTRISTA PE ANAMARIA PRODAN

Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul. Primul cartonaș galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câștiga Steaua! Golul unu și golul doi au venit din două greșeli vizibile de arbitraj. 

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni

Sunt curios dacă observatorul a văzut sau consemnat în foaie. Poate aflați dumneavoastră, presa, clubul nu o poate face. Foaia de arbitraj e un document secret, se deschide doar la CSAT, la Cotroceni. 

Arbitrii greșesc la toate partidele noastre, dar numai în defavoarea noastră și în momente cheie. Să le fie rușine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv șefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei și a celor care o susțin!”, a ”fulgerat” primarul din Mioveni, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> JUCĂTORII MIOVENIULUI CRITICĂ ARBITRAJUL DIN MECIUL CU FCSB: „SUNTEM O ECHIPĂ MICĂ, CE SĂ FACEM, ESTE PĂCAT!”

fcsbrealitateaatacprimararbitrajion georgescumioveni