Adam Nemec, luat în colimator de Cornel Dinu: ,,Are salariu de 17.000 de euro! Ăsta e tupeu obraznic”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 20:45,
AdamNemec

Adam Nemec a revenit la începutul sezonului la Dinamo, după ce în prima sa aventură în Ştefan cel Mare a lăsat o impresie bună.

Deşi Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere sportiv, evoluţiile lui Nemec nu au fost foarte impresionante în ultima vreme.

Cornel Dinu, legendă a lui Dinamo, îl laudă pe antrenorul Duşan Uhrin, dar când vine vorba de atacantul dinamovist, nu are cele mai frumoase cuvinte. Acesta spune că atacantul slovac joacă mai mult la adversari, mai ales pentru salariul pe care îl încasează lunar, 17.000 de euro.

,,Dusan Uhrin e un tip serios, un tip practic și nu întâmplător a reușit o formulă de echipă eficientă la ce jucători a găsit și cum i-a găsit. După câteva meciuri care au adus eșecuri, a reușit o formulă de joc competitivă pentru fotbalul nostru.

Cornel Dinu

S-a blocat în faza defensivă cu vreo nouă jucători că și Nemec e tot un fel de apărător e, că joacă la adversari el, nu poate să dribleze, rar trage la poartă. Să dea Dumnezeu să mă contrazică! El are doar câteva goluri marcate. Și bineînțeles că are un salariu pe măsura potenției financiare a lui Dinamo, 17 mii de euro, care e sfidare, tupeu obraznic nemăsurat, dar asta e altă discuție, nu mai vreau să îmi fac sânge rău.”, a declarat Cornel Dinu, pentru ProSport.

5 goluri a marcat Adam Nemec în 31 de meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile.

Citeşte şi Cum poate ajunge Dinamo în totalitate pe mâna suporterilor! ,,Toată lumea este pozitivă că se poate intra pe drumul normal”

adam nemecliga 1cornel dinurealitateadinamo
gică-hagi

Gică Hagi, gata să revină în antrenorat: ,,A lipsit fotbalului românesc! S-a văzut asta”

Italia Turcia EURO 2020

EURO 2020 | Concluziile după Italia – Turcia, 3-0: ,,Un rezultat neaşteptat! De obicei, primele meciuri sunt închise”