Adrian Mititelu Jr. a primit verdictul! Cum a fost sancţionat după incidentele de la meciul Rapid – FC U Craiova 1948

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 17:41,
ADRIAN MITITELU JR.. Foto: Sport Pictures
ADRIAN MITITELU JR.. Foto: Sport Pictures

Adrian Mititelu Jr. şi-a aflat sancţiunea pe care a primit-o după incidentelor de la meciul lui FC U Craiova 1948 cu Rapid Bucureşti, în deplasare, scor 0-0, pe data de 1 noiembrie.

Pentru că ar fi aruncat cu o sticlă pe teren, în timpul jocului, Adrian Mititelu Jr. a fost suepndat pentru o lună de zile de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Citeşte şi EXCLUSIV | BORNESCU, TRANȘANT ÎN PRIVINȚA SITUAȚIEI DE LA U CRAIOVA 1948: „LA CUM ÎL CUNOSC PE MITITELU, ASTA VA FACE”

Pe lângă această suspendare, fiul lui Adrian Mititelu a fost amendat şi cu suma de 11.500 de lei. În urma acestei sancţiuni, Adrian Mititelu Jr. nu va mai putea semna documente care au legătură cu FRF sau LPF.

Decizia de suspendare a lui Adrian Mititleu Jr. a fost luată în baza articolului 51 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

,,Orice persoană care provoacă publicul sau alte persoane prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui joc, va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri dacă este jucător sau antrenor și de la o lună la 3 luni dacă este oficial.”, apare în articolul 51.

Citeşte şi EXCLUSIV | SITUAŢIA DE LA FC U CRAIOVA 1948, COMENTATĂ DIN EXTERIOR: ,,A FOST JIGNITĂ ÎNTREAGA FAMILIE! NU E CONFORTABIL”

fc u craiova 1948adrian mititelu jrsanctiunerealitatealiga 1