Adrian Mititelu Jr., încolțit de impresari: „Pentru comisionul ăla, nici nu ieșeam din piscină”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 21:18,
Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mititelu Jr.

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 și-a atras foarte multe critici din partea impresarilor, după ce a declarat că aceștia cer sume exagerate pentru transferurile propriilor jucători!

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit principalul motiv pentru care echipa sa nu s-a mișcat așa cum s-ar fi așteptat pe piața transferurilor. Mititelu Jr. s-a plâns de modalitatea în care agenții de fotbaliști lucrează cu echipele de club și a mărturisit ce sume ar cere aceștia pentru o tranzacție.

După ce Laurette Nogo, impresarul care i-a adus în România pe Patrick Ekeng și Jordan Mustoe, a fost prima care l-a pus la punct pe conducătorul oltenilor, acum, Florin Manea i-a replicat și el lui Mititelu Jr. Între cei doi există însă un conflict care datează deja de ceva timp, din cauza transferului nereușit al lui Birsent Karagaren la FC U Craiova.

„Nu știu de care mititel e: de porc sau de oaie. Tu știi cât de tare mă afectează că mă atacă Adrian Mititelu junior? Absolut deloc. Sunt impresar din 2008, nu am făcut niciun transfer la Craiova și nici nu vreau să fac. Pentru comisionul ăla incredibil pe care mi-l oferea, nici nu ieșeam din piscină”, a declarat Florin Manea, la ProSport.

Ce a declarat Mititelu Jr. despre Florin Manea, în urmă cu puțină vreme

Când vorbim de impresariat, trebuie să ne luam repere precum frații Becali, Anamaria Prodan și alții pe care nu stau să îi numesc… nu pe Florin Manea, care observ că apelează la jigniri. Dacă tot vorbim despre novicie, unii oameni o să rămână novici toata viața. Este un prag pe care nu îl pot depăși. Spunând că nu m-a luat în serios denotă caracterul și modul de lucru al acestui impresar.

Nu te poți duce la o emisiune și să începi să dai date contractuale, date din negocieri și așa mai departe, pentru că ești tu Florin Manea. El este hilarul branșei. La 24 de ani am reușit, într-un moment greu al familiei și al echipei, să continui linia ascendentă a echipei și să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2. La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu ‘pisicuțele’ în rucsac prin Statele Unite”, a spus Mititelu jr. potrivit ProSport.

Citește și REPLICĂ PE MĂSURĂ PENTRU ADRIAN MITITELU JR., DUPĂ ULTIMELE DECLARAȚII: „NU AI BANI, STAI ACASĂ!”

adrian mititelu jrfc u craiovarealitateadeclaratiiflorin manealiga 1