SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Adrian Mititelu Jr., replică dură pentru Rotaru: „O să primească nota de plată când îi va fi lumea mai dragă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 11:56,

Patronul celor de la FC U Craiova a ținut să îi răspundă omologului din Craiova, după ultimele declarații ale acestuia!

Se încing spiritele în Bănie cu doar o săptămână înainte de duelul dintre cele două mare rivale din Oltenia. La puțină vreme după ce Mihai Rotaru se lăuda cu numărul mai mare de spectatori pe care îl atrage echipa sa, în comparație cu FC U, Adrian Mititelu Jr. a răspuns imediat.

Țin să îi reamintesc lui Rotaru ca aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje. Deocamdată media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei!

Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând.

Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație – Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori, a declarat Adrian Mititelu jr pentru GSP.ro.

Citește și MIHAI ROTARU SE LAUDĂ CĂ ECHIPA SA ARE MAI MULȚI SUPORTERI DECÂT FC U: „S-A VĂZUT CĂ S-A TRAS O LINIE!”

csu craiovamihai rotarudeclaratiiadrian mititelu jrfc u craiovarealitatea