Adrian Mititelu, scandalul momentului: „Nu mai vreau ultrași! Să se ducă la CSU!”

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 04 februarie 2023, ora 13:08,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul oltenilor anunță că nu are de gând să se împace cu ultrașii, deși președintele Marcel Pușcaș spunea că ar putea exista această posibilitate.

„Nu e un conflict. Nu mai e conflict! S-a trecut într-o altă etapă a clubului. Ce e aia conflict? A fost un conflict la meciul cu Sepsi. Sunt probleme civile și penale între mine și alți oameni.

Asta e bună… Facem, jignim, distrugem vieți și familii, iar a doua zi spunem că ne împăcăm? Îmi distrugi familia, mă jignești și ameninți și după vrei să ne împăcăm? Nu putem accepta așa ceva. Cu cine să mă împac eu? Mi-au înjurat mama, soția, fiica și nepotul. Nu se poate așa ceva! S-a terminat! Dau ei comunicat…

Eu nu vreau să mă împac cu nimeni. Eu vreau să schimbăm istoria. Vreau să facem o modificare, să înceapă o nouă filă. Nu mai vreau galerie! Am schimbat politica. Nu mai vrem ultrași! Nu mai vrem scandaluri! Nu mai vrem nenorociri! Nu mai vreau supărări. Pierzi acasă, asta e. Mergi acasă și nu e nicio tragedie.

Fanii vor veni diferit la meciurile de acasă. Vor veni cu soția, cu prietena, cu copilul. Vor mânca pop-corn, vor bea suc, cafea. Va veni cineva și îi va servi la botul calului. Așa vreau să fac. Să vină ospătarul să le aducă mâncare fanilor la scaun. Și vor fi fericiți. Lucrez acum. Traduc modul de organizare al accesului pe stadion al unor echipe din Anglia. Și vom adapta. Trebuie să schimbe aceste lucruri.

Nu mai vreau ultrași! S-a terminat. Să se ducă la CSU! Am avut o convenție cu fanii, să nu mă mai înjure când echipa ajunge în Liga 1. Dar nu a fost așa. Acum îmi reproșează că nu avem performanțe”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.

craiovaadrian mititelu